2014-06-14 00:14:46• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Néha érdemes inkább hallgatnia

Napi horoszkóp június 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap alkalmas az üzletkötésre; ha mást nem, a nagybevásárlást érdemes erre a napra időzítenie. Az ingatlanokkal kapcsolatban is lehetnek jó ötletei. Ha költözni szeretne, éppen jó nap ez arra, hogy megtalálja álmai otthonát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szeretne jobb pénzügyi helyzetbe kerülni, de nem tud többet vállalni. Hát most nem is önön volna a sor, hogy lépjen, hanem a társán. Annyit azonban megtehet, hogy segít neki a keresésben. Böngésszék együtt az álláshirdetéseket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jó nap ez a mai egy utazás megkezdésére. Ha külföldre készül, mielőtt elindul, még vessen egy utolsó pillantást az irataira, vajon minden rendben van-e? Ha valamit nem talál, a gyermeke biztosan nagyobb sikerrel jár a keresésben.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jó nap ez a mai arra, hogy eladja valakinek remek ötleteit, avagy támogatót szerezzen a kivitelezésükhöz. A családját is maga mellé állíthatja: ma sikerülhet minden kételyt eloszlatnia. A vállalkozása ma új irányt vehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, valaki fenyegeti az ön állását, helyére tör, vagy éppen meg akarja szüntetni azt. Csak óvatosan képzelegjen! Lehet, hogy éppen a kijelentéseivel erősít meg valakit abban, hogy ezt kell tennie. Ne hadakozzon szélmalmok ellen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Néha érdemes inkább hallgatnia, csak hogy a törékeny házi békét meg tudja őrizni. Annál is inkább, mert egy kis belátással maga is rájöhet, hogy nem minden csak úgy van jól, ahogy azt ön elképzeli. A valóság olyan sokféle lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha gondokat észlel a párkapcsolatában, azt ne a szomszédasszonyával beszélje meg elébb, hanem a partnerével. És akkor se a vádakkal kezdje, hanem a kérdésekkel: hogy ön mit tehetne másképp. Az előzékenység a nyerő út!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szellemileg és fizikailag is a csúcson érezheti ma magát. A társát is könnyű rávennie ma egy kis kiruccanásra, kirándulásra. Még azt sem bánja, ha egy kicsit eltévednek. Legalább van módja újra rátalálni a helyes útra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Remek alkalma kínálkozhat ma arra, hogy valami módon növelje a bevételeit. Talán egy hobbiját kezdik végre honorálni. Hamarosan a kedvteléséből pénzkereseti forrás lehet, még ha eddig nem is jutott eszébe ilyesmi.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Valaki kölcsönkérhet öntől valamit, de legyen óvatos! Legalább írja fel, hogy mit kinek adott, különben elveszítheti egy kedves könyvét, vagy a kedvenc ruháját. Ha pénzt ad át, azt pláne érdemes feljegyeznie. Ne szégyelljen aláírást kérni ez esetben!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napot szánja a kapcsolatai építésének! A legjobb színben tüntetheti fel magát ma olyan emberek előtt, akinek a véleménye ugyancsak számít. Ma elemében van, sziporkázik, tele van humorral és jó lehetőségekkel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha különleges kalandra vágyik, a mai nap tálcán kínálja a lehetőséget rá. Ahhoz azonban, hogy ez így legyen, legalábbis ki kell tennie a lábát az otthonából. Az élet ma a falakon kívül zajlik. Vegye ki a részét, kóstoljon végre bele!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: